Vanaf 20 december worden  Frozen Flowers geëxposeerd in het restaurant van het NH Hotel in Zoetermeer. Ze blijven hier een half jaar. De expositie is mogelijk gemaakt door samenwerking met Paul de Graaf van BooArt Kunstbemiddeling.

Het is altijd weer verassend om mijn Frozen Flowers weer op een andere plaats tentoongesteld te zien worden.  Van te voren is het spannend of het lukt er weer een mooie expositie van te maken die past in de omgeving en waar de bloemen goed tot hun recht komen. In Zoetermeer is er weer een mooi resultaat.  De foto’s hangen door het hele restaurant, in groepjes bij elkaar.
Ik ben heel benieuwd naar de reacties van de gasten die daar komen koffie drinken, lunchen of eten. Ze hebben in ieder geval iets moois en verrassends om naar te kijken. 

Voor mij is het heel mooi om een overzicht van mijn bloemen bij elkaar te hebben hangen. Ik weet waar ik mee bezig ben voor de komende expositie en zie dat er een ontwikkeling gaande is. Een ontwikkeling in mijn ’thema’ en daardoor een ontwikkeling in mijn fotografie. Of is het andersom? Leidt een verschuiving in het beeld tot een verschuiving in de thematiek? Ik denk dat het één niet zonder het ander gaat, dat het een samengaan is.
In ieder geval is het mooi om te ervaren dat ik verder ga, dat mijn Frozen Flowers zich ontwikkelen. Ook voor mij is het spannend waar dit toe zal leiden.

Het laatste nieuws is dat mijn Frozen Flowers vanaf half januari in het Flower Art Museum tentoongesteld gaan worden. Een prachtig, nieuw museum waar mijn volgende blog over zal gaan.

Maar nu eerst nog even genieten van mijn expositie in het NH Hotel in Zoetermeer.

Tot 20 juni 2019, elke dag open.
NH Hotel Zoetermeer, restaurant
Danny Kayelaan 20, 2719 EH Zoetermeer

Als je mijn blog elke keer wilt lezen, geef je dan op de homepage van mijn site op voor de nieuwsbrief.