In het weekend van 15 en 16 september mag ik  meedoen met de Kunstroute Aalsmeer. Het is een jaarlijkse expositie van Stichting Kunst en Cultuur Aalsmeer (KCA). Er doen 75 kunstenaars (uit binnen- en buitenland) mee op 27 bijzondere Aalsmeerse locaties. Er komen zo’n 2000 bezoekers in twee dagen. Een groot evenement!

 

Mijn Frozen Flowers komen te hangen in de Historische tuin van Aalsmeer.

De Historische tuin geeft een overzicht van de Aalsmeerse tuinbouw van 1700 tot 1940. Er is ook een kleine veilinghal.

Mijn werk komt in de heerlijk geurende rozenkas te hangen. Dat deze rozen zo lekker ruiken, komt doordat ze niet verder doorgekweekt zijn voor een langere houdbaarheid. Het zijn oude, authentieke rassen die sneller verwelken dan de hedendaagse rozen. Mijn werk past daar heel mooi bij.

 

De rozenkas vraagt om een speciale presentatie van de Frozen Flowers en met de voorbereidingen daarvan ben ik druk bezig. Mijn foto’s komen tussen de rozen te hangen (en dus niet, wat gebruikelijk is, tegen de wanden van de kas)! Een reden meer om te komen kijken!

De openingstijden zijn van 12.00 tot 17.00 uur.

 

Er is een nieuw fotoboek van mijn foto’s. Het laat een overzicht zien van de laatste 2 jaar van mijn werk.  Het boek wordt verkocht in de Pop-up Art Store (locatie 2 in Aalsmeer) maar kan natuurlijk ook altijd direct bij mij besteld worden.

Het is iets groter dan A4, heeft 20 pagina’s en kost 30 euro (exclusief verzendkosten).

 

Met behulp van de volgende link kun jij alvast een voorproefje bekijken van de kunstroute. Het is voor het eerst dat de KCA een catalogus heeft uitgegeven en het is erg leuk dat we die nu op internet al kunnen bekijken.

 

http://flowpaper.com/flipbook/kunstroute_18_catalogus/?wp-hosted=1

 

Ik wens jullie veel plezier bij het bekijken van de catalogus en hoop jullie 15 en 16 september in de Historische Tuin in Aalsmeer te zien!