Kunstkoopregeling

Kunstkoopregeling

Snel een Frozen Flower in huis met de kunstkoopregeling

Wilt u liever vandaag dan morgen een Frozen Flower in huis? Direct afrekenen is het gemakkelijkst, maar u kunt ook kiezen voor mijn eigen kunstkoopregeling. U betaalt dan in termijnen en aan het einde van de contractperiode is het kunstwerk van u. De kunstkoopregeling  is mogelijk voor Frozen Flowers met een waarde vanaf € 350,-. Meer dan één kunstwerk kiezen mag.

 

Kunstkoopregeling voor particulieren

Een nieuw huis, een verbouwing, een vers verfje. Er is altijd een reden om een Frozen Flower op te hangen. Met de kunstkoopregeling is het bereikbaar voor een klein bedraag per maand. Het is zo geregeld. U zoekt een kunstwerk uit, we spreken een maandbedrag af en u spaart het kunstwerk achteraf bij elkaar.

Neem contact op als u meer wilt weten  emsinvorm@gmail.com

 

Kunstkoopregeling voor bedrijven

Heeft u een bedrijf en wilt u uw receptie of werkruimte een stijlvolle uitstraling geven? Kies dan voor een heel boeket Frozen Flowers. Voor bedrijven heb ik een speciale kunstkoopregeling. U ontvangt altijd een factuur met btw. Wilt u een plan op maat,  afgestemd op uw de kleur van uw kantooromgeving en uw huisstijl?

Neem dan contact op voor de mogelijkheden emsinvorm@gmail.com

Tot 1 januari 2024: kunstkoopregeling zonder rente

Bij nieuwe contracten die worden afgesloten vóór 1 januari 2020 bereken ik tijdens de looptijd géén rente. Zo wordt kunst kopen met de kunstkoopregeling wel erg aantrekkelijk.

 

Kunstwerken wisselen binnen de kunstkoopregeling

Heeft u uw interieur gewijzigd? Verandert uw smaak? Dan wilt u misschien liever een andere Frozen Flower. En dat kan met de kunstkoopregeling. Elk half jaar kunt u uw kunstwerk wisselen. Het spreekt vanzelf dat uw Frozen Flower, het lijstwerk en het ophangsysteem onbeschadigd dienen te zijn. Bij wisseling stemmen we het nieuwe maandbedrag af op uw nieuwe  kunstwerk. Zo blijft de kunstkoopregeling flexibel.

 

Zo werkt de kunstkoopregeling

  • Zoek een Frozen Flower uit.
  • Kies een contractperiode. Dat kan 12, 24 of 36 maanden zijn.
  • Het aankoopbedrag wordt nu gedeeld door het aantal maanden van uw contractperiode: het maandbedrag.
  • We maken een contract op en ondertekenen het allebei.
  • Per maand wordt het maandbedrag van uw rekening afgeschreven via automatische incasso.
  • Aan het einde van de contractperiode is het kunstwerk uw eigendom. U ontvangt een totaalfactuur en een Certificaat van Echtheid.
  • U dient uw kunstwerk zelf te verzekeren tegen diefstal en brand.

 

Particulieren

Bij overlijden of scheiden voor het einde van het contract kan het contract worden ontbonden en kan voor het tot dan toe betaalde bedrag een aankoop worden gedaan.

 

Bedrijven

Nog niet afbetaalde kunstwerken vallen buiten een eventueel faillissement

Ik heb een Frozen Flower in huis via de kunstkoopregeling.

De Frozen Flowers van Ems Willems spraken me altijd ontzettend aan. Haar eigen kunstkoopregeling is het heel makkelijk om er een uit te kiezen. Ik had eerst een echte bloem, maar na een half jaar heb ik die gewisseld voor een abstract werk. Over een paar maanden is de kunstkoopregeling afgelopen, en is het echt van mij. Misschien dat ik er dan nog een bij wil. Met de kunstkoopregeling is het heel gemakkelijk.